avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am achizitionat o Dacia Spring (pe firma) ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am achizitionat o Dacia Spring (pe firma) in decembrie ...

Buna ziua,
Am achizitionat o Dacia Spring (pe firma) in decembrie 2021. Masina a fost lovita, nu din vina mea, si se afla in reprezentanta Dacia din localitatea mea (Tulcea).
De 4 luni masina nu poate fi reparata datorita lipsei pieselor de schimb (nu exista nici macar codurile reperelor). Va rog sfat sau asistenta juridica (contra cost, bineinteles)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ucun , utilizator 08:15, 5 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
RCA. S-au facut toti pasii, legali, masina a intrat in service (care este si reprezentanta Dacia), s-au apucat de reparatie dar nu au piese de schimb.
Va rog, contra cost, sa acceptati sa ne reprezentati in vederea rezolvarii situatiei.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto dacia spring ... mmagdiel.juridic mmagdiel.juridic In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring (achizitionata in 02.2022) a fost dusa cu platforma la service-ul, care este si dealer auto ... (vezi toată discuția)
Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt posesorul unui autoturism dacia logan iii nou ... dandingiurgiu dandingiurgiu Buna ziua Sunt posesorul unui autoturism Dacia Logan III nou cumparat in martie 2021. Dealungul timpului in acesti 2 ani am avut si unele probleme care ... (vezi toată discuția)