avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună! As avea nevoie de o îndrumare. Am făcut o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună! As avea nevoie de o îndrumare. Am făcut o comanda la ...

Bună! As avea nevoie de o îndrumare. Am făcut o comanda la Mega Image, plătită cu cardul, am primit mesaj de confirmare, mi s-a livrat comanda. După doua săptămâni, primesc mesaj de la ei în care mi se comunica faptul ca acea comanda, nu a fost procesata din cauza unei erori tehnice și, urmează să-mi retragă banii, ceea ce au și făcut. Le-am sesizat faptul ca nu au dreptul sa-mi retragă bani din cont fără acordul meu dar, inutil. Am luat legătura cu banca și, ce sa vezi, mi-au retras banii de trei ori, am extrasele de cont de pe telefon. Cui ar trebui sa ma adresez? Are și banca o parte din vina? Multumesc pentru orice sfat!
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 13:24, 5 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumiri, asa am sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Achizitionare produs online...produs primit, dar banii sunt tot in contul meu andrej andrej Buna ziua in decursul unei zile de sambata (acum aproximativ 3 saptamani) am efectuat o comanda online, cu card bancar, la 2 dimineata. Plata s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie datoria ? tess_n95 tess_n95 Am avut un contractat un card de credit in 2005,iar banca trebuia sa-si retraga suma minima datorata din cardul de salariu. In data19.10.2012 banca mi-a retras ... (vezi toată discuția)