avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venit nedeclarat la chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venit nedeclarat la chirie

am facut un contract de mana unde este specificat tot!si garantia si tot!eu la plecare nu am mai platit consumul pe imobil nici facturile.in jur de 600 lei pe 2 luni.200 lei a ramas la proprietar.
eu numai atata vreau sa aflu daca Administratia poate sa oblige sa plateasca impozit sau nu?reclamatii de genul unde se pot face?la cine?ce organ de stat poate sa sanctioneze venitul nedeclarat?eu am stat in acel imobil 6 luni.Pot dovedi cu contractul scris de mana,semnat de toata lumea.Poate cineva sa o oblige pe proprietar sa platesca in urma?=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 09:07, 15 Ianuarie 2010
impozitul poate fi solicitat de administratia financiara a locului in care se afla imobilul inchiriat in baza inregistrarii contractului de inchiriere facuta de catre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - contract de inchiriere imobil cu persoana fizica ionu roman ionu roman Buna ziua! O persoana fizica autorizata care are ca domeniu de activitate inregistrat activitati de inginerie, mai este obligata sa isi mai inregistreze ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in favoarea bancii poate fii circumstanta atenuanta in "disputa' cu fisc-ul in caz de reclamatie? hd76avr hd76avr Am cateva garsoniere ipotecate in favoarea bancii pe care, le inchiriez.Aceste garsoniere se pot inchiria cu contract legal la Fisc in situatia data? Daca le ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie in cazul unui apartament inchiriat edm_addicted edm_addicted Ma scuzati daca am postat unde nu trebuia insa era singura arie care parea sa se apropie de problema mea. Asadar, am inchiriat un apartament acum vreo 2 ani ... (vezi toată discuția)