avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Flota Uber nu are baza legala pe anumite aspecte,
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Flota Uber nu are baza legala pe anumite aspecte,

Flota Uber nu are baza legala pe anumite aspecte,

A trebuit sa fac in prima faza comodat auto cu firma [am autorizație de transport alternativ]. Pt depunere acte auto pt copii conforme ,am transmis totul și am platit eu nu firma la notar autentificarea pt că ei refuza comodatul prin Adm fiscala cum am avut cu alta flota .


Am achitat și aceasta , fata de alte taxe cerute . Din 20 ianuarie nu au întreprins nici un simplu demers de a depune ,iar eu nu pot desfășura activitatea de șofer Uber .

Mi-au indicat sa conduc așa , ceea ce am făcut doar 1 zi , pe care mi au transferat doar parțial bani. Nu vor sa justifice componenta platii , pe curse .

Nu răspund la telefon la mail , și au șters conversațiile ,pe care eu le am arhivate .
Unde pot face plângere , la poliție sau in ce modalitate ? Îmi expira ITP special și toate autorizațiile, iar mașina e pe Flota I Drive , sunt intru un oraș mare din tara dar dânșii nu au sediu declarat aici ci în Constanța ,
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 15:36, 6 Aprilie 2022


[Odată ce am mașina pe flota la solicitarea lor și am o plata un cont , nu sunt implicate răspunderi asupra lor ?

E retorica întrebarea , ideea e că pare că nimeni nu ar ști despre ce vorbesc. Și sunt și alții în situația Aceasta [a aceeași societate,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca vs contract de comodat cr1co cr1co Buna ziua. Am si eu o dilema... Daca închei un contract de comodat cu o firmă, acesta poate tine loc de contract de munca? Să va explic. Doresc sa lucrez la ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto prd_nicolae prd_nicolae in vederea deducerii cheltuielilor cu combustibilul pentru un contract de comodat auto este necesara notarizarea acestuia?:( (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli auto din fonduri personale LauLauGi LauLauGi Bună ziua, am înființat un SRL pentru transport alternativ ( Bolt ),momentan îmi fac actele pentru a depune dosarul la ARR. Trebuie să cumpăr un ... (vezi toată discuția)