avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren agricol detinut, prin mostenire, de 3 frati,unul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren agricol detinut, prin mostenire, de 3 frati,unul din frati ...

teren agricol detinut, prin mostenire, de 3 frati,unul din frati a incheiat contracte de arenda pe cele 3 parcele inegale, toti 3 au decedat, ultimul in sept 2021, mostenitorii celor 3 frati cum pot actiona pentru a renunta la terenul ramas pe numele celo3 3 frati decedati? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:16, 6 Aprilie 2022
Nu pot renunță numai la terenul respectiv.
Renunțarea la succesiune este totala (atât în privința acelui teren, cât și a tuturor bunurilor lăsate de cei 3 frati).
Moștenitorii ar trebui sa dezbata cele 3 succesiuni, fiecare pe treimea părintelui lor, după care cu toții sa vanda/doneze acel teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Pierderea terenului agricol dat in arenda si a dividendelor anuale daca nu se dezbate succesiunea in 3 ani de la decesul mamei? mariapopescu65 mariapopescu65 Mama a decedat acum 2 ani. Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de mostenire dupa moartea tatalui MihaelaMerlusca MihaelaMerlusca Sunt unicul copil la parinti si dupa moartea tatàlui ( in 25/05/2011), am ramas doar cu mama. Tatal meu a cumparat impreuna cu mama apartamentul in ... (vezi toată discuția)