avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi liberă plătită pentru autorecenzare În aceasta situație- ...

Zi liberă plătită pentru autorecenzare
În aceasta situație- ‘zi liberă plătită’, angajatul își păstrează toate drepturile salariale? Mai exact, sporurile și/ sau indemnizația de hrană.?!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 7 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Persoanele salariate care se autorecenzează prin intermediul internetului au dreptul la o zi liberă, plătită, în scopul încurajării utilizării cu predilecție a acestei metode”, se prevede în OUG nr. 19/2020.

Indemnizaţia de hrană se acordă proporţional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioara...astfel, pentru acea zi nu se acorda.
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul ... Octavian000 Octavian000 Bună ziua, în legătură cu ziua liberă pentru resensamantul online. Mi s-a spus de la serviciu ca nu mi se acorda ziua liberă deoarece nu este plătită ... (vezi toată discuția)
Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)
Oug 19/2020 am facut autorecenzarea online,am si dovada.unde ... enikos66 enikos66 OUG 19/2020 Am facut autorecenzarea online,am si dovada.Unde s-au la cine pot apela,pt ca angajatorul sustine,ca nu e valabil si pt noi! (vezi toată discuția)