avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Vă rog să-mi spuneți dacă există ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Vă rog să-mi spuneți dacă există posibilitatea ...

Bună seara!
Vă rog să-mi spuneți dacă există posibilitatea ca după recunoașterea copilului la naștere de către tată, acesta să ia numele de familie al mamei , nefiind căsătoriți.

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 8 Aprilie 2022
Acum ce nume are copilul? Sau acum il declarati? Copilul poate purta numele mqmei , al tatalui sau al ambilor, reunite. Daca nu se inteleg in privinta numelui, ajung in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Nume copil certificat nastere Diana2017 Diana2017 Buna seara! Urmeaza sa dau dai nastere unui copil. Va rog sa-mi spuneti care este procedura pe care trebuie sa o urmez ca pe certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Incuviintare purtare nume dupa decesul mamei Justitiarul711 Justitiarul711 Poate un tata sa incuviinteze in fata ofiterului starii civile ca un copil recunoscut de el in urma cu 10 ani sa-i poarte numele, fara ca mama sa fie ... (vezi toată discuția)