avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Astazi bunicul meu a deschis usa de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Astazi bunicul meu a deschis usa de la masina si a ...

Buna ziua! Astazi bunicul meu a deschis usa de la masina si a lovit si zgariat oglinda unui alt autoturism in parcare la un supermarket. Am asteptat propietarul, dar daca am vazut ca nu vine am plecat. Acum imi fac mustrari de constiinta. Care ar fi consecintele si in cat timp sa ma astept la un apel de la politie? Daca el nu declara in 24 de ore cele intamplate pot sta linistita?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:07, 8 Aprilie 2022
In mod normal se face intelegere amiabila de accident pe formular tipizat.
Trebuia sa lasati o carte de vizita/ un numar de telefon pentru contact sub stergatorul de parbriz.
Puteti primi o amenda contraventionala de la politie pentru parasirea locului accidentului si pentru neanuntare la politia rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal andrei.and andrei.and Buna ziua, In data de 06.07.2013 am avut un accident in parcare am zgariat cu oglinda de pe partea stanga o usa la o alta masina, nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Accident usor de masina dex20 dex20 Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)