avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inspectie de definitivat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inspectie de definitivat

Buna ziua!
Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca o doamna "metodista", care a venit pentru inspectia de definitivat la clasa unui profesor, trebuie platita de catre unitatea de invatamant la care a fost trimisa? Daca da, in baza carui act nomativ? Daca nu, de asemenea, va rog sa imi spuneti in baza carui act normativ.
De asemenea, va rog sa ma ajutati cu actul normativ care prevede metodologia unor astfel de inspectori scolari care vin in inspecte la scoli pentru diferite grade.
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Inspectii grade didactice mihteo mihteo Va rog sa imi comunicati temeiul legal pentru plata inspectiilor de grade didactice efectuate in anul 2013. Cine face plata acestora? Unitatea de invatamant ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat Ioana075 Ioana075 Buna ziua! Am obtinut titlul stiintific de doctor, domeniul chimie in baza Odinului Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr 3030 din 13.01.2009. ... (vezi toată discuția)