avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un voucher oferit in schimbul retragerii plângerii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un voucher oferit in schimbul retragerii plângerii către ANPC, ...

Un voucher oferit in schimbul retragerii plângerii către ANPC, poate fi considerat dare de mită?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:21, 16 Aprilie 2022
Chiar nu stie nimeni? O anumita banca, dupa ce am reclamat-o la ANPC, mi-a rezolvat problema si mi-au trimis un mail in care scria ca daca imi retrag plangerea , imi ofera doua vuchere de cumparaturi. Eu nu am de gand sa retrag nici o plangere, si nici nu vreau voucherele lor. Vreau sa se ia masurile legale pentru nedreptatea care mi-o facuse.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba despre dare de mita, poate fi vorba despre o tranzactie care sa stinga sau sa preintampine un eventual litigiu. Ideea este ca, daca oricum dvs nu va veti retrage plangerea, atunci care ar mai fi rostul discutiei cu voucherul sau cu sacul de cartofi sau cu altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)
Impacare intre parti booboo1 booboo1 in cazul in care intre doua parti intr-un proces, care vor sa se impace, pot sa faca lucrul asta si printr-un inscris pe care sa il prezinte in instanta, sau e ... (vezi toată discuția)
Santaj? NIKO21212 NIKO21212 Buna ziua. Am intampinat o problema de curand,am sa va explic in cele ce urmeaza cat mai detaliat posibil si sper sa primesc un raspuns rapid si in caz de ... (vezi toată discuția)