avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt pasii pt. a oferi un apartament spre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt pasii pt. a oferi un apartament spre inchiriere?

Buna seara. Daca doresc sa dau un spatiu spre inchiriere, exemplu un apartament complet mobilat, cam ce acte as avea nevoie pentru a fi in regula cu absolut tot plus alte tips-uri daca mai cunoasteti dvs. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 10 Aprilie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand sa apelati la un av pt a va redacta un contract de inchiriere adaptat,persoaslizat pt dvs si nu, modele de pe net"asa cumnprocedeaza 80%dintre concetateni.E bine sa incheiati un proces verbal bunurile mobile(mobila,electrocasnice)stadiul acestora,sa precizati ca apartamentul e renovat sa faceti cateva poze etc.Garantii 100%nu exista ,cei care par seriosi pot sa vs distruga bunurile samd.Teoretic ar tb cautati familisti,persoane care au un job stabil,inchiriaza pe o perioada mai lunga etc..
Pentru inchiriere apartament initial este necesar sa desfasurati demersuri pentru schimbare destinatie spatiu
Este o idee initial buna pentru inchiriat apartament ,dar de multe ori ,nu este regula generala,proprietarul se confrunta cu probleme fie din cauza reclamatiilor vecinilor pentru neajunsurile generate de chiriasifie datorita neachitarii obligatiilor asumate de catre acestia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj amiabil, variante adela_53 adela_53 Buna seara, In vara acestui an s-a incheiat divortul, dupa 3 ani de casatorie. Eu detin un apartament dobandit inaintea casatoriei , apartament in care am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca proprietar daca din neglijenta chiriasului imobilul a luat foc? vali1970 vali1970 am inchiriat o gars, legal,cu contract de inchiriere inregistrat la circa financiara ,cu suma reala,l-am trecut in carte de imobil a blocului....la scurt timp ... (vezi toată discuția)
Transport bunuri personale din germania in romania Crissy2000 Crissy2000 Nu stiu daca aceasta intrebare se potriveste vreunei categorii dar totusi voi incerca ... In urma divortului in Germania trebuie sa aduc in Romania un ... (vezi toată discuția)