avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum completez Declaratia Unica pentru PFA cu mai multe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum completez Declaratia Unica pentru PFA cu mai multe CAEN dar cu activitate pe un singur CAEN, la norma de venit?

Cum completam Declaratia Unica pentru PFA cu mai multe coduri CAEN dar cu activitate efectiva doar pe codul CAEN principal, daca declar la norma de venit? In mod normal, cand ai mai multe CAEN si declari la norma de venit, se cumuleaza, insa daca prestezi pe un singur CAEN, celelalte pot fi declarate in sistem Real pe zero, in cadrul aceleiasi declaratii unice?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
pobosa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:28, 10 Aprilie 2022
Se face o singura declaratie unica pe CNP, indiferent cat de multe sunt sursele de venit ale persoanei fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica carmen_sabau05 carmen_sabau05 Buna! 1. Am un pfa si In 2019 estimez un venit sub plafon; 2. voi da in chirie in 2019 ca si persoana fizica (nu ca pfa cu CIF), un apartament in regim ... (vezi toată discuția)
Trecere pfa de la sistem real catre norma de venit pobosa pobosa Doua nelamuriri: 1. Cum declar in \"Declaratia Unica 2020\" veniturile realizate efectiv pe 2019 in Sistem Real cat si faptul ca trec incepand cu 2020 la ... (vezi toată discuția)
Pfa 4 coduri caen Tecmosan Tecmosan Anul acesta 2019 am mai înscris la registrul comerțului pe lângă codul caen principal încă 3 coduri caen.Eu doresc să activez din cele 4 coduri numai 2 ... (vezi toată discuția)