avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai pot beneficia, ca angajator, de cuantumul de 400 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai pot beneficia, ca angajator, de cuantumul de 400 de lei pentru ...

Mai pot beneficia, ca angajator, de cuantumul de 400 de lei pentru cheltuieli, în cazul în care angajații lucrează în sistem hibrid?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 14:42, 11 Aprilie 2022
Acordarea banilor de telemuncă, adică acoperirea de către firmă a unor cheltuieli generate angajatului din telemuncă, precum și aplicarea facilităților fiscale stabilite la finele lui 2020 pentru acești bani nu depind de starea de alertă. Facilitățile fiscale nu au fost gândite cu un termen de aplicare, iar suportarea cheltuielilor generate de telemuncă rezultă oricum din însăși Legea telemuncii.
Firmele care acordă cei până la 400 de lei lunar pentru acoperirea acestor cheltuieli nu mai pot menține însă un status-quo în privința telemuncii.

Despre condițiile acordării cuantumului de 400 de lei firmelor, pentru cheltuieli, regăsiți informații în următorul articol:
www.avocatnet.ro/articol_610...
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
Elena Andreea, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 296/2020 in ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ... luminita29 luminita29 Legea 296/2020 In ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ca angajtorii sa acorde angajatilor o suma lunara de pana la 400 lei, pentru ... (vezi toată discuția)
Sprijin 2500 lei pentru telesalariati part time feliciaND feliciaND Buna ziua, Intrucat s-a publicat legea 282/2020 privind extinderea sprijinului de 2500 lei/telesariat si pentru perioada starii de alerta, va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Decontare costuri telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Avand in vedere modificarea CF prin care angajatorul poate deconta telesalariatilor suma de 400 lei/luna fara a solicita documente ... (vezi toată discuția)