avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Pentru un post de consilier juridic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Pentru un post de consilier juridic debutant ce necesita ...

Buna ziua! Pentru un post de consilier juridic debutant ce necesita studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, pot candida daca am o diploma de inginer cu 240 de puncte etcs, una de licenta in domeniul economic cu 180 de puncte si un master in drept privat prin credite transferabile in domeniul stiintelor juridice ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 12 Aprilie 2022
Pentru functia de consilier juridic, nu puteti candida . Sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)
Studii echivalente tianjan tianjan Pentru ocuparea unei functii publice se cere : \"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, ... (vezi toată discuția)