avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Doresc să închei o poliță de asigurare, dar îmi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Doresc să închei o poliță de asigurare, dar îmi este frică ...

Doresc să închei o poliță de asigurare, dar îmi este frică de faptul că aș putea pierde banii. Ce pot face în această situație?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:13, 13 Aprilie 2022
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a făcut o serie de recomandări cu privire la încheierea polițelor de aigurare, iar una dintre acestea este de a verifica, înainte de încheierea respectivei, dacă firma de asigurări se află pe lista societăților autorizate să emită astfel de documente.

Pentru mai multe informații despre condițiile și indicațiile cu privire la polițele de asigurare, accesați următorul link:
www.avocatnet.ro/articol_611...
Ce tip de polita doriti sa incheiati? o polita obligatorie sau facultativa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pentru casa Liliana41 Liliana41 Buna ziua, le multumesac celor care au raspuns intrebarii mele legate de pensie alimentara. am auzit mai nou ca a intrat in vigoare o noua lege care te ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie locuinta ContSters138306 ContSters138306 Am inteles ca din PAID fac parte 13 firme asiguratoare. Le-am gasit listate pe diverse pagini de internet. OK. Ce nu imi este clar este urmatorul lucru. Am ... (vezi toată discuția)
Am platit asigurarea multianuala, de ce nu este valabila ? anca-viorica anca-viorica in anul 2012 am facut un contract cu o firma de asig pe 30 de ani pentru ca asa mi-a cerut banca avind o casa cu ipoteca.anul trecut am platit rata anuala,dar ... (vezi toată discuția)