avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,Am și eu o întrebare.În urma decesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,Am și eu o întrebare.În urma decesului bunicilor ...

Bună ziua,Am și eu o întrebare.În urma decesului bunicilor mei a rămas o casă iar tatăl meu a dezbătut taxa de succesiune în urma căreia a primit un certificat de moștenitor.Ce mă intereseaza pe mie este...eu ca fiu al tatălui meu și ca nepot al defuncților am vreun drept la locuinta aceia.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:01, 12 Aprilie 2022
Momentan nu.
Veți avea la decesul tatălui dvs, dacă imobilul va mai exista în patrimoniul său și nu îl va instraina din timpul vieții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune deliammm deliammm Buna ziua, Poate ma ajutati i pe mine cu un sfat. Tatal meu a murit in urma cu aproape 14 ani. Am ramas cu mama, care m-a crecut si educat absolut singura, ... (vezi toată discuția)
Succesiune nikita 27 nikita 27 buna ziua.Mar interesa si pe mine o problema.am fost maritata in urma aceste ca satori am un copil si tatal lui a murit.am stat la mama raposatului si dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune. maryan27 maryan27 [i]Buna seara! Am si eu o intrebare. Se poate obtine prin notariat un document prin care sa ateste ca o parte dintr-o locuinta(casa) este cedata de proprietar, ... (vezi toată discuția)