avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare PROGRAMATOR - COR 251202
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare PROGRAMATOR - COR 251202

Buna ziua,

Cetatean belarus, cu diploma de studii medii speciale - calificarea Tehnician - Programator, poate fi incadrat in functia de Programator in Romania?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
eliz.florescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 13 Aprilie 2022
Nu poate fi incadrat ca programator.
Multumesc. Intr-adevar, la grupa 3512 - Tehnicieni pentru asigurarea suportului tehnic pentru utilizatori, intra incadrarea de Programator ajutor.
Angajați-l ca și programator ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in cm andreww andreww Lucrez la o firma care refuza sa imi treaca functia in care lucrez la ei pe motiv ca nu am certificat de calificare in acel domeniu,in CM am trecuta ca functie ... (vezi toată discuția)
Acte studii programator loredana080380 loredana080380 Buna ziua La o firma IT a fost angajata o persoana pe functia de programator avand urmatoarele studii (atestat profesional ajutor programator+diploma liceenta ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare functie... retrogradare?! magistral magistral Buna seara, Va aduc la cunostinta urmatorul fapt cel putin...ciudat sa-i spunem. Sunt angajata de 1 an si ceva la o firma, incadrata cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)