avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere duplicat contract vanzare cumparare imobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere duplicat contract vanzare cumparare imobil.

Obtinere duplicat contract vanzare cumparare imobil.
Contractul original a fost laminat la inceputul anilor 1990, deci si-a pierdut valabilitatea.
Contractul a fost facut la Notariatul de Stat Sector 4 Bucuresti, in 1990.
In anul 2011 am avut nevoie de act si am fost trimis la Camera Notarilor Publici Bucuresti, unde am obtinut o copie din arhiva. Atunci mi-am rezolvat problema cu acea copie. Anul acesta am avut iar nevoie de "actul casei" pentru eliberarea "buletinului", dar stupoare: acea copie din arhiva a fost valabila 6 luni. M-am adresat iar Camerei Notarilor Publici Bucuresti pentru a obtine de data aceasta un duplicat. Cei de acolo mi-au spus ca nu pot obtine un duplicat, ci doar acea copie din arhiva, care este valabila 6 luni.
Vin cu intrebarea la dvs. ce autoritate din tara asta imi poate elibera un duplicat al contractului de vanzare cumparare, pentru a nu mai fi nevoit sa merg de fiecare data la ei, cand am nevoie de contract??
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Puiu_Bercioiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:22, 14 Aprilie 2022
Niciuna.
Veți lua câte o copie legalizata ori de câte ori va fi nevoie.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat act notarial din 2005 Kyandra Kyandra Buna ziua, In speranta ca un coleg notar imi va putea oferi o solutie: Am un contract de vanzare cumparare al unui imobil (casa si teren) autentificat la ... (vezi toată discuția)
Pot lua o copie de contract de vanzare cumparare de la notarul unde a avut loc semnarea contractului? izabella651 izabella651 acum cativa ani bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare a unei case cu mama mea aceasta fiind casatorita. contractul este in posesia sotului ei .ei ... (vezi toată discuția)