avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara..sint divortat de curind de sotia mea care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara..sint divortat de curind de sotia mea care avem 3 ...

Buna seara..sint divortat de curind de sotia mea care avem 3 copii,dintre care unul minor si 2 majori .baiatul cel mare are probleme de handicap si sotia mea e asistent personal al fiului meu,mentionez faptul ca nu are grija lui zi de zi merge la servici,si mai si incaseaza si de la noul job ,in schim a ramas in casa noastra comuna si soacramea ,care o tachineaza pe fica mea cea mica..deci cam ia duce tot greul din casa..mam conformat ,ii platesc pensia alimentara,le mai dau si la copii cite ceva dar nu imi place de comportamentul soacramei numi lada copii in pace vrea sai indeparteze de mine..nam facut nici un partaj in idea sa nu le stricam confortul copiilor..intrebarea mea este cum pot obtine un ordin de evacuoare soacrei mele..mentionez ca casa in care stau copii si soacramea este a mea si a fostei sotii,am construito impreuna,cu truda mai mult eu care am trudit pe afara 11 ani exista vreo posibilitate so evacuez pe soacramea ..avem custodie comuna..numai ca numi mai vreau sa locuiasca soacramea in casa noastra..
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:23, 16 Aprilie 2022
Pentru evacuare este necesar și acordul soției, care cel mai probabil nu va accepta sa ii dați mama afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o mostenire t0mmy t0mmy soacra mea s-a recasatorit a2a oara.are din prima casatorie 2 baieti si din a 2 casatorie o fata,nevastamea.socrul meu mai are si el din prima casatorie 2 ... (vezi toată discuția)
evacuare; actiune civila ? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o speta de evacuare; Intelegerea inainte de incheierea casatoriei, soacra mama fetei promite ca dupa incheierea casatorie va face acte pe apartament ... (vezi toată discuția)
Divort si problema custodiei nik_andra nik_andra Buna ziua! Sunt cetatean englez si sunt casatorit cu o romanca de 7 ani, in urma casatoriei avem 2 copii de 5 si 6 ani. In primul rand doresc sa divortez ... (vezi toată discuția)