avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Vreau sa i intentez sotului meu divortul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Vreau sa i intentez sotului meu divortul deoarece nu ...

Buna ziua.Vreau sa i intentez sotului meu divortul deoarece nu ne mai intelegem si el nu vrea sa divorteze…Cum fac sa ma creada ca vorbesc serios si sa i trimit scrisoare de chemare in instanta?Poate asa ori se va trezi …
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:30, 17 Aprilie 2022
Daca dvs doriti sa divorțat contactati un avocat,mergeti la.o consultatie,aflati ce puteti cere,ce puteti obtine in functie de situatia dvs copii minori,majori,fara copii etc.Dupa depunetea unei cereri de chemare in judecata la instanta competentă o sa primeasca si sotul dvs actiunea si o sa aflae ce gânduri aveti..
Daca nu mai doriti continuarea casatoriei si sotul nu este de acord spre a putea exista un divort amiabil la notariat, atunci introduceti actiune motivata in instanta, proband existenta motivelor temeinice pentru care casatoria nu mai poate continua. Instanta va comunica actiunea dvs sotului care - la randul sau - va putea sa isi faca ce aparari doreste in functie de cum vede intreaga situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a plecat cu copiii - motive temeinice sau nu? razvan_dt razvan_dt Sotia a plecat cu copiii - motive temeinice sau nu? Suntem casatoriti de 10 ani si avem doi copii - de 9, respectiv 7 ani. Disensiunile in cuplu sunt de ... (vezi toată discuția)
Dovort mihaeladiananita@gmail.com mihaeladiananita@gmail.com Buna ziua! Cum.as putea proceda in situatia asta?? De doi ani nu mai am nici un fel de relatie cu sotia,,ea convetuieste cu altcineva. Mi a promis ca in ... (vezi toată discuția)
Doresc sa divortez si nu pot gbrlcostache gbrlcostache Sotul meu din 2004 are relatii cu diverse femei.Le-am descoperit pe tel.mobil,unele mi-au spus-o chiar ele.El a recunoscut o parte din ele.Continua mereu ... (vezi toată discuția)