avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi doar eu decizia ...

Dacă mi-am depus dosarul pentru pensie, voi primi doar eu decizia de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 10:55, 18 Aprilie 2022
Pe data de 8 aprilie a intrat în vigoare legea care prevede că angajatorii vor primi informații legate de emiterea deciziilor de pensionare pentru limită de vârstă, anticipată, anticipată parțial sau de invaliditate, nu doar salariații ce au făcut astfel de cereri.
De asemenea, termenul în care vor trebui anunțați angajatorii de emiterea unei decizii de pensionare pentru unul dintre salariați este de cinci zile de la data emiterii deciziei.

Pentru mai multe informații legate de notificarea angajatorilor cu privire la deciziile de pensionare, regăsiți în următoarele articole:
- www.avocatnet.ro/articol_584...
- www.avocatnet.ro/articol_610...
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
Elena Andreea, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Bora Irina Bora Irina Va rog sa ma lamuriti: daca un salariat solicita inscrierea la pensionare anticipata, este obligatoriu sa inceteze contractul individual de munca in momentul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala rita1 rita1 Daca data deciziei de pensionare este din luna mai si pensionarul a ajuns in posesia deciziei in septembrie,(timp in care acesta a lucrat),conf art 106,acesta ... (vezi toată discuția)