avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FEREASTRA DE LUMINĂ poate fi construită, spre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FEREASTRA DE LUMINĂ poate fi construită, spre deosebire de ...

FEREASTRA DE LUMINĂ poate fi construită, spre deosebire de FEREASTRA DE VEDERE fără limită de distanță între aceasta și fondul vecinului dvs., unica condiție fiind aceea de a împiedica vederea spre fondul învecinat.

Intreb asta deoarece fereastra de la baia mea, care este la o inaltime de 1,70 m, dimensiune sticla 0,40 x 030, sablata, se rabateaza dar se si deschide complet, iar o data deschisa se vede zidul casei vecinului si nimic altceva. Intre casa mea si a vecinului este o distanta de 1,20 m, cu gard comun pe linia de hotar. Fondul invecinat poate fi zidul casei vecinului sau curtea lui?

Alte discuții în legătură

Servitutea de vedere ContSters116875 ContSters116875 Pentru aerisirea unei incaperi (bucatarie) este nevoie de construirea unei ferestre mobile, dar nu am acceptul proprietarului vecin. Partea casei unde vreau sa ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea mea sorana katona sorana katona Vecinul care si-a construit casa lipita de gard, cladirea lui cu un etaj e chiar gardul are voie sa faca geam inspre noi, dimensiuni? (vezi toată discuția)
As dori sa stiu - ferestre de vedere si de aerisire filipanamaria filipanamaria buna ziua,as dori sa stiu daca legea imi permite sa am geamurile de la dormitoarele de sus cu vedere inspre curtea vecinului??dar gemuletele mici de la baile ... (vezi toată discuția)