avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt educatoare și urmează sa solicit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt educatoare și urmează sa solicit pensionarea ...

Bună ziua. Sunt educatoare și urmează sa solicit pensionarea în timpul anului școlar, am obținut aprobarea Inspectoratului Școlar. La încheierea activității, odată cu lichidarea nu ar trebui sa primesc și banii aferenți concediului de odihna neefectuat? Dar toate diferențele salariale și sumele din hotărârile judecătorești? Acestea nu ar trebui sa fie date în totalitate pentru a putea fi calculate la stabilirea pensiei? Secretara îmi spune ca banii pentru concediu nu ii poate da înainte,doar în fiecare luna, iar de restul nu știe! Dacă puteți sa îmi dați articole din lege pe care sa i le transmit. Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă : sunt cadru didactic și cu aprobarea Inspectoratului Școlar, doresc să îmi depun dosarul ... (vezi toată discuția)
Plata concediului in invatamant salgeta salgeta Plata pentru concediul de odihna se face anticipat, nu? Cum se poate califica o primarie care vireaza banii esalonat, luna de luna, cu pretextul ca e o... ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, revin cu o problema. lucrez în învățământ și ... viorelada viorelada Bună ziua, revin cu o problema. Lucrez în învățământ și ma voi pensiona, cu aprobarea Inspectoratului Școlar, în timpul anului școlar. Secretariatul ... (vezi toată discuția)