Buna ziua! as dori sa stiu daca exista undeva stipulat dreptul destinatarului de a refuza o corespondenta nedorita? situatia este urmatoarea: am in familie un membru cu probleme psihice grave; de cca doi ani imi trimite aproape in fiecare zi cate o scrisoare sau colet prin posta. Acestea intra la categoria corespondenta simpla, fara mandat si fara confirmare de primire. Postasul vine zilnic si mi le lasa in cutia postala sau in fata usii atunci cand plicurile sunt prea mari. Am sesizat online la CNPR Suport Clienti si mi-au oferit trei solutii: inchirierea unei cutii postale, post-restant sau... politia! primele doua sunt inutile, bolnava nu pricepe ca trebuie sa treaca alta adresa decat cea pe care o stie! iar la politie chiar nu pot sa ajung, ea e iresponsabila/incapabila si legea o protejeaza. In viitorul apropiat urmeaza sa plec din tara si risc ca la intoarcere sa-mi gasesc usa ingropata in plicuri si sa suport reclamatiile vecinilor pt deranj. Ce ma sfatuiti? am depus deja o sesizare la diriginta oficiului postal, nu am primit raspuns!