avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, o mașină cu rate unde s a achitat un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, o mașină cu rate unde s a achitat un avans de 10.000 ...

Bună ziua, o mașină cu rate unde s a achitat un avans de 10.000 euro(diferența de 7000 urmând sa fie rate pe 5 ani), face obiectul unui partaj? DACA da, cum se rezolva împărțirea, trebuie vândută mașina, sau cum? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:05, 26 Aprilie 2022
Daca este vorba de rate si nu leasing, atunci da masina este bun comun. Fie o vindeti, achitati creditul si daca raman bani impartiti. Fie unul dintre dvs preia masina si creditul si se va desocoti cu celalalt daca mai ramane vreo diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing inainte de divort ContSters201565 ContSters201565 In anul 2008 am cumparat o masina in leasing.Pe contractul de leasing eu sunt ce-a care am luat creditul iar sotul este coplatitor. Inainte de a ne desparti in ... (vezi toată discuția)
Partaj credit si bunuri ascgmg ascgmg Buna ziua, Ma intereseaza care este din punct de vedere juridic cea mai corecta si echitabila varianta pentru situatia mea. In 2008 am luat un credit in ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil, bunuri in leasing flurryorama flurryorama Ce se intampla dupa divort cu bunurile achizitionate in leasing, la care mai sunt rate de achitat? Contractul de leasing este pe numele unuia dintre soti dar ... (vezi toată discuția)