avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, sunt căsătorită de 5 ani. De un an ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, sunt căsătorită de 5 ani. De un an soțul are o ...

Buna ziua, sunt căsătorită de 5 ani. De un an soțul are o relație extraconjugala. Am fost bătută , jignită și amenințata. Mi-am scos certificat medico legal și am depus plângere. După acest incident a mai avut loc o cearta in urma căreia am chemat poliția iar mama a depus și ea plângere. Am cerut ordin de protecție însă judecătorul a anulat cerea. Soțul spune că a depus actele de divorț însă pe portal nu apare nimic. Cu ce îl afectează plângerea și cum mă ajută la divorț?
Cel mai recent răspuns: Danamihai18 , utilizator 19:24, 22 Aprilie 2022
Va ajuta in stabilirea culpei exclusive a sotului daca intelegeti sa o cereti.Nu inteleg ce ati asteptat pans acum trebuia sa o depuneti dvs...
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am crezut că poate se vor remediat toate . El a depus cererea de divorț când a primit citația pentru ordinul judecătoresc. La divorț poate cere custodia copiilor . ? Adică am putea primi custodia comuna având în vedere că am acte ce dovedesc că a fost violent

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Va ajuta in stabilirea culpei exclusive a sotului daca intelegeti sa o cereti.Nu inteleg ce ati asteptat pans acum trebuia sa o depuneti dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgenta de un raspuns!!- divort; partaj; ordin de restrictie Alexandraa16 Alexandraa16 Buna,sunt Florina. sunt maritata de 17 ani,si de 17 ani traiesc un calvar. de 17 ani sotul meu ma bate,imi bate si mama,si traim intr-o cearta. am doi copii ... (vezi toată discuția)
Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și ... Puyan Puyan Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și verbală că motiv și solicită și custodia exclusivă a copilului , după data invocată de ... (vezi toată discuția)
Maltratare femei Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna ziua!Am si eu o prietena de familie ce isi mananca bataie de la sotul ei...Mai acum cateva seri si-a luat 2 picioare in burta pentru ca el a venit bauta ... (vezi toată discuția)