avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Ce pot face în situația în care chiar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Ce pot face în situația în care chiar RAR a greșit ...

Bună seara. Ce pot face în situația în care chiar RAR a greșit înregistrând mașina mea cu un plus de 100.000 km atit pe site-ul lor RAR istoric vehicul cit si pe Carvertical. Au spus ca rezolva dar nu au făcut nimic.Ce pot face ,mașina are în bord 200.000 km iar pe site uri 300.000?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:31, 24 Aprilie 2022
Bună seara. Ati facut o cerere scrisa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie la vanzare masina cflorin39 cflorin39 Buna ziua Vin si eu aici cu urmatoarea problema.Anul trecut prin vara un prieten a cumparat o masina. Toate ok, pana acum cand a trebuit sa faca ITP-ul si ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)