avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Limita incheiere contract casa asigurari sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Limita incheiere contract casa asigurari sanatate

Va rog sa-mi spuneti cat timp poate sa treaca intre data infiintare PFA si data incheiere contract cu casa nationala de asigurari de sanatate CASS. Mentionez ca mi-am infiintat un PFA dar nu am timp pana luna viitoare sa merg la CASS pentru contract si vreau sa stiu daca voi fi penalizat in vreun fel.

Multumesc,

Florin
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 11:42, 16 Ianuarie 2010
Daca nu se face contractul cei de la Casa de sanatate va poate amenda.
exista prevedere prin care ma amendeaza daca nu inchei contract cu ei?
dar in cazul in care am un contract de munca (prin urmare si contract de asigurat) mai trebuie incheiat un alt contract cu ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass si contrib.concedii si indemnizatii pfa adina_beb adina_beb Buna ziua Am facut PFA, urmeaza sa fac contract cu casa de asigurari de sanatate pentru a plati cei 5.2% obligatorii. Eu vreau sa platesc si cei 0.85% ... (vezi toată discuția)
Cic 2ani + pfa - indemnizatii neplatite la casa de pensii Sorin T Sorin T Buna, Va rog sa gasiti cateva clipe sa imi raspundeti intrebarii de jos.(BOLD) Din seria: \"Dragi angajati trebuie sa va faceti PFA daca nu firma va intra in ... (vezi toată discuția)
Pfa asigurari sociale george16 george16 am si eu un pfa de un an de zile ,profesii liberale ,in sistem real ,inregistrat la registrul comertului,administratia financiara ,la care ... (vezi toată discuția)