avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Obtinere document justificativ cumparare inventar
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Obtinere document justificativ cumparare inventar

Mi-am deschis un pfa cu aceste 2 coduri CAEN: 4741 si 4799.

Eu voi vinde jocuri video pe o platforma. Problema mea este ca obtinerea acestor jocuri o pot face doar de la alte persoane fizice. Ele nu pot sa imi ofere factura fiscala. Ce as putea face in situatia aceasta ca sa pot trece in registru evidenta fiscala cumpararea acestor jocuri de la ei?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Ma incadrez bine in codul caen ales? lianna_126 lianna_126 Buna ziua, Situatia mea este. firma afost infiintata in 6 ian 2009 cu cod caen :7729,7311,5621,4799. Nu avem inca activitate , vom avea in trimestrul al 2 lea ... (vezi toată discuția)
Vanzare licente software in romania si in ue. madalinastef madalinastef II existent cu CAEN 9313 doreste sa vanda pe teritorul Romaniei cat si in spatiul UE, licente software. Mentionez ca II este neplatitor de tva si impozitul ... (vezi toată discuția)
cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)