avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cum s-a modificat termenul de prescriptie pentru ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cum s-a modificat termenul de prescriptie pentru obligatiile ...

Cum s-a modificat termenul de prescriptie pentru obligatiile fiscale datorita starilor de urgenta si alerta Covid?Imi puteti indica si baza legala pentru aceasta?Cu multumiri!

Alte discuții în legătură

Datorită efectelor pandemiei covid 19 s a hotarat posibilitatea ... Indrei Marius Indrei Marius Datorită efectelor pandemiei covid 19 S a hotarat posibilitatea de a ți reînoi avizarea autorizației cu 90 de zile de la termenul legal. Puteți să mi ... (vezi toată discuția)
Stimulent covd personal din sănătate claudia.24 claudia.24 Buna ziua as vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati ,Lucrez in sanatate si as vrea sa va intreb Stimulentul de Covid de 2500lei se acorda in stare de ... (vezi toată discuția)
Cat sunt de legale restrictiile in timpul starii de alerta? voicud voicud Avand in vedere punctul 6 al articolului 115 din constiturie, sunt legale restrictiile din timpul starii de alerta avand in vedere ca este reglementata de o ... (vezi toată discuția)