avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatii corturi glamping extravilan (padure)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatii corturi glamping extravilan (padure)

Buna ziua,
Doresc sa construiesc 4 corturi de glamping pe un teren extravilan (padure). Corturile au o suprafata de 49mp fiecare si vor fi instalate pe o plaforma de lemn de aceeasi suprafata.
Cum se pot autoriza aceste corturi, tianand cont de specificul terenului? Ce anume se autorizeaza mai exact, platforma sau cortul in sine?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:48, 5 Mai 2022
intregul proiect, fiindca e o afacere turistica: cu bucatarie, baie, utilitati, parcare, probabil si intretinere. aproape sigur veti incepe cu un PUZ.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare puz cristi19871610 cristi19871610 Buna seara ! In primul rand nu stiu daca s-a mai pus problema asemanator , insa daca exista deja o discutie pe tema asta va rog sa ma indrumati. Am o ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construcție dincaioan60@gmail.com dincaioan60@gmail.com Am un teren de 5600 mp ,extravilan pădure , cum pot obține autorizație de construire în cazul în care pe suprafața respectiva nu se afla nici o pădure ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ... Dani Bianca Dani Bianca Buna ziua! Pentru amplasarea de containere pe un teren agricol, ce autorizatii sunt necesare? Vor fi dotate cu instalatie de energie solara si vor avea ca ... (vezi toată discuția)