avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termne: Administrare probe... ce inseamna? La termenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termne: Administrare probe... ce inseamna? La termenul propus de judeator ...

Administrare probe ce inseamna.?
La termenul propus de judeator pentu administrarea probelor se va judeca ceva sau se refera doar la depunerea/acceptarea/respingerea probelor depuse.
La primul terene paratul depune probe, dar avocatul reclamantei nu se prezinta deloc, si nici probe nu depune. Judecatorul da terem peste 2 luni: Administrarea probelor. Ce se intampla la acest termen mai exact, am citit prin legi, dar nu am prea inteles.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Administrare probe ce inseamna? la termenul propus de judecator ... Nata88 Nata88 Administrare probe ce inseamna? La termenul propus de judecator pentu administrarea probelor se va judeca ceva sau se refera doar la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? Lully Lully Vreau sa stiu si eu ce inseamna:Tip solutie:Amana cauza ; Solutie pe scurt:amanat pentru administrare probe ;Document:incheiere de sedinta.Este pentru un ... (vezi toată discuția)
Explicare decizie luata de instanta privind lipsa calitatii procesuale pasive Costinel Burca Costinel Burca Sper ca am postat in locul potrivit , iar daca nu am postat unde trebuie , rog un moderator sa mute acest topic in locul cuvenit . As dori sa stiu si eu , ... (vezi toată discuția)