avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Administrare probe ce inseamna? La termenul propus de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Administrare probe ce inseamna? La termenul propus de judecator ...

Administrare probe ce inseamna?
La termenul propus de judecator pentu administrarea probelor se va judeca ceva sau se refera doar la depunerea/acceptarea/respingerea probelor depuse, se discuta doar probele?
La primul termen paratul depune probe, dar avocatul reclamantei nu se prezinta deloc, si nici probe nu depune. Judecatorul da termen peste 2 luni: Administrarea probelor. Ce se intampla la acest termen mai exact, am citit prin legi, dar nu am prea inteles.
Multumesc
Buna ziua!

La acel termen se va discuta probatoriul, adica se vor invoca probele si se va discuta in baza lor: de ce sa fie admise, pentru ce sunt pertinente si utile dosarului, ce se vrea a se demonstra prin ele, care sunt aceste probe etc.
Judecatorul va admite sau va respinge probele.
Daca nu se solicita administrarea unor probe care ar necesita acordarea unui termen de judecata, este posibil ca dosarul sa mearga la etapa urmatoare de la urmatorul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termne: administrare probe... ce inseamna? la termenul propus de judeator ... Nata88 Nata88 Administrare probe ce inseamna.? La termenul propus de judeator pentu administrarea probelor se va judeca ceva sau se refera doar la ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)
Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)