avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E-factura si E-Transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E-factura si E-Transport

As vrea sa stiu daca in relatia B2B pentru produsele riscante - E-factura si E-Transport trebuiesc transmise/inregistrate doar pentru livrarile de produse riscante sau din momentul inregistrarii trebuiesc transmise toate facturile indiferent de continut?(adica transmit punctual doar cand se fac livrarile de produse riscante?)
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ro facturare se aplica in relatia b2b pentu livrari intracomunitare? Driha Driha RO FACTURARE se aplica in relatia B2B pentu livrari intracomunitare ? (vezi toată discuția)
Buna ziua , suntem o societate de prestari servicii care avem ... mihaelabud mihaelabud Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de ... (vezi toată discuția)
Folosesc ro e factura pentru produsele considerate cu risc ridicat? RAUTA FLORICA RAUTA FLORICA Folosesc Ro e factura pentru produsele considerate cu risc ridicat numai platitorii de TVA sau toti comerciantii? Multumesc! (vezi toată discuția)