avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa concediu pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa concediu pt cresterea copilului

sunt in concediu pt cresterea copilului.Inainte am lucrat la firma noastra pe care intre timp am suspendat-o.Toate contributiile le-am avut platite la zi .Vreau sa stiu daca dupa expirarea concediului am dreptul la somaj?
Cel mai recent răspuns: mariamagdolnanagy , utilizator 20:22, 15 Ianuarie 2010
Da, in conditiile descrise de dvs. aveti dreptul la ajutorul de somaj.
Beneficiati de indemnizatie de somaj daca va concediati cu art.65 din Codul muncii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj CRISTI VASILACHE CRISTI VASILACHE Am si eu o intrebare.Sant angajat la o firma de pe data de 2-02-2008.Vreau sa stiu daca sant dat in somaj INCEPAND cu data de 2-02- ... (vezi toată discuția)
Somaj din prenatal maridana1986 maridana1986 sunt in concediu prenatal pana pe 10 feb anul curent.am vorbit cu contabila si societatea urmeaza sa se inchida,nu se mai fac angajari...deci am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, cu statut de somer Andrea1975 Andrea1975 Sunt somera pana in luna ianuarie 2011. Acum sunt insarcinata in luna a doua. Doctorul mi-a pus diagnostic cod 15 - Risc maternal, trebuie sa stau la pat cel ... (vezi toată discuția)