avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca ...

Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu contract de munca la o singura firma si cu contract de prestari servicii la celelalte? OUG 7/2022 nu precizeaza exact. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 27 Aprilie 2024
Buna ziua
Acest lucru se aplica si pentru cei care deja sunt angajati cu contract de munca de 8 ore in alt domeniu ?Adica am un serviciu full time de 8 ore, iar treaba cu managerul de trasport este ceva extra pentru mine. Ma intereseaza daca se aplica aceasta lege in cazul meu, sa pot fi manager de transport la 4 firme diferite. Nu gasesc nimic concret, iar cei de la ARR nu au stiut sa ma indrume. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
nicoleta.borde, utilizator
intrebati la Ministerul Transportului.
Salutare
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
Alexandru Boer, utilizator
Care este nelamurirea dvs.?
Bună ziua, pot presta ca Manager de trasport la o Primărie cu contract de prestări servicii sau ce modalitate ar fii sa fiu Manager de Trasport la o Primarie fără a fiu angajat.Multumeac.!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde ... Emanym Emanym Buna ziua! Eu impreuna cu sotia detinem o firma de transport,unde suntem ambii angajati ca si soferi. Intrebarea este daca sotia poate fi Manager de ... (vezi toată discuția)
Manager transport marfă întreprindere pfa Livia Gabriela Livia Gabriela Bună seara, Pentru eliberarea licenței de transport marfă, pentru o întreprindere PFA, unde administrator este tatăl meu, manager de transport poate fi ... (vezi toată discuția)
Licenta manager de transport - cum se colaboreaza? Inglourious Inglourious Buna seara, Socrul meu intentioneaza sa achizitioneze o masina pentru tractari auto - el avand carnet de soferi profesionist - acum uitandu-ma pe internet, ... (vezi toată discuția)