avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am gasit un act de mostenire in care tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am gasit un act de mostenire in care tatal meu,decedat ...

Buna ziua,am gasit un act de mostenire in care tatal meu,decedat in 2017 si unchiul meu,decedat in 2021, mosteneau de la bunicul meu,decedat in 2005,un apartament si un loc de veci.Apartamentul a constituit obiect de dezbatere a mostenirii,dar locul de veci,nu.Acel loc de veci a fost luat in concesiune pe perioada nedeterminata,in anul 1993.Am actul de concesiune si chitanta cu care a fost platit.Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia acestui loc de veci,ca mostenitoare a tatalui meu?Mentionez ca mai am trei veri din partea unchiului.Multumesc.
Buna ziua,
Se face un supliment la certificatul de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci prin succesiune catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Bunica mea care a decedat in 1989 a avut cumparat un loc de veci. Succesiunea s-a facut in 1990 dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Revendicare loc de veci Furcoi Florentina Furcoi Florentina Bunica mea a decedat în anul 2006,înainte de deces a cumpărat de la parohia Ciorogîrla un cavou cu 6 cripte, iar pe act sunt trecuţi ca moştenitori cei 3 ... (vezi toată discuția)
Preschimbare act concesiune loc de veci OctaviaMaria OctaviaMaria Desi au trecut sapte, respectiv patrui ani de la decesul parintilor lui, un var al meu - unicul mostenitor - nu a deschis succesune. In masa succesorala intra ... (vezi toată discuția)