avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O asociatie de proprietari are fonduri din exploatarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O asociatie de proprietari are fonduri din exploatarea partilor ...

O asociatie de proprietari are fonduri din exploatarea partilor comune(antene, reclame). Avand in vedere ca asociatia este titularul contractului de furnizare apa rece, avand obligatia de a face repartizarea consumurilor , cumpara si monteaza in fiecare apartament contoare cu citire radio. Este legala plata din fond a contoarelor montate in fiecare apartament?
Cel mai recent răspuns: georgescugh , utilizator 18:13, 9 Mai 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da cine a zis ca e ilegal ce spuneți dvs.?!? V-am explicat exact ce e ilegal, nu mai repet, dacă nu ( vreți sa) pricepeți. Constituiți fondul special și luați ce apometre doriți și le montați pe proprietatea comună.
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2022
latka, utilizator
Știți și de legea centralelor de bloc? Din 2016 de când stau în bloc pana în 2022 februarie nu am văzut sa nu plătească lumea iarna căldură. A spus administratorul ca la centrala de bloc la comun se plătește căldură chiar dacă stai sau nu. Legea ce spune? Se plătește căldură sau nu la centrala comuna de bloc când nu este locuita garsoniera iarna?
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nici o lege a centralelor de bloc.
La mine in bloc Toate contoarele de apă caldă și rece ale fiecărui apartament sunt măntate la subsolul tehnic al blocului iar administratorul citește lunar consumul. In această situație se pot monta și cele cu citire la distanță.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2022
georgescugh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitatea de folosire a veniturilor asociatiei de proprietari rodidoina rodidoina Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat juridic, daca sumele adunate ca venituri ale asociatiei de proprietari, constituite in fondul de imbunatatire a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc (120 apartamente) in care in ... Victor Dumitru Victor Dumitru Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc (120 apartamente) in care in urma cu câțiva ani Asociația de proprietari a hotărât instalarea de contoare de apa calda ... (vezi toată discuția)
Pentru montarea repartitoarelor este necesara autorizatie? LISA2000 LISA2000 BUNA ZIUA, Suntem chiriasi intr-un bloc ANL doatat cu centrala comuna(caldura si apa calda), si in urma consumului foarte mare de apa calda ne-am pus \"de ... (vezi toată discuția)