avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Receptie si cadastru pe constructia actuala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Receptie si cadastru pe constructia actuala

Buna ziua,

Am nevoie de sfatul dvs si sa ma ajutati sa inteleg ce avem de facut in situatia urmatoare.
Ne-am construit casa in regie proprie, in sensul ca am ridicat un nivel peste parterul deja existent cu autorizatie de constructie emisa de primarie bineinteles care dateaza din 2007. Din pacate am tot amanat finalizarea actelor, drept urmare ne lipseste bineinteles receptia si cadastrul pe constructia actuala.
Am incercat sa lucram cu o persoana autorizata pt cadastru, dar nu prea stie sa ne indrume. Ne-a dat o gramada de formulare/cereri de completat in mana si cand sunt gata, sa revenim la ea dar nu stim exact cum trebuie completate mai ales ca am efectuat lucrarea in regie proprie.
Ni s-a spus deasemenea ca ar fi nevoie de un notar care sa ateste valoarea reala a lucrarilor/a casei.
In momentul de fata, ne aflam intr-un impas si nu stim ce avem de facut ca sa fim in regula si conform legii cu actele la zi pe constructia actuala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:53, 8 Mai 2022
Persoana autorizata pentru cadastru nu va îndruma ci vă face treaba. Dvs trebuie să îi explicați ce va trebuie, el va spune ce documente are nevoie, agreați prețul și la treabă! Dacă are îndoieli căutați pe altcineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru apartament cu modificari raduc30 raduc30 Buna ziua, am un apartament in care s-au facut modificari (desfiintare debara si un perete despartitor BCA), fara autorizatie. Acum vreau sa imi fac cadastrul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)
Intabulare cu cadastru vechi flora22 flora22 As dori sa stiu daca se poate face intabularea daca am deja un cadastru mai vechi. blocul s-a termoizolat, asa ca, unele masuratori s-au schimbat. 1. Se ... (vezi toată discuția)