avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietarul nu este de acord sa intabulez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietarul nu este de acord sa intabulez realitatea din teren ...

Coproprietarul nu este de acord sa intabulez realitatea din teren !
Sunt proprietar unui imobil in cota de 1/2 parte { format din 2 apartamente , teren si anexe gospodaresti ) . Coproprietarul este un samsar imobiliar si
are relatii pe la diferite institutii din localitate . Ma judec cu el de peste 10 ani . Vreau sa intabulez situatia reala din teren ( constructii cu si fara autorizatie ) . A ocupat abuziv diferite anexe care nu-i au fost vandute , mai mult a schimbat poarta si incuietoarel de la intrarea principala iar prin costruirea unui gard a impiedicat acesul meu la aceasta intrarere mai mult si acesul pentru ridicarea corespondentei .
Am fost la cartea funciara unde un functionar a prezentat o schita privind propunerea de partajare care nu corespunde cu situatia real din teren . M-am adresat la inceput verbal politistului de proximitate sa ma ajute in rezolvarea acestei situatii , fara vreun rezultat . Am depus plangere penala pentru tulburare de posesie . Acelasi politist in timpul audieri mi-a facut acelasi propunere de partajare pe care am gasit la C.F. ( bineinteles care nu corespunde realitatii din teren ) spunand ca sunt cu rea credinta ca nu sunt de acord cu partajare respectiva . Am fost la mai multi specialisti topo , iar cand au auzit ca cine este coproprietarul au refuzt sa execute lucrarilor de topometrie . Am solicitat executarea masuratorilor de topometrie de catre un specialis din judetul vecin . Functionarul de la C.F. cand a vazut lucrarea a refuzt sa inregistreze .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat .

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! sunt coproprietar a nunui imobil in cota de 1 /2 ... SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt coproprietar a nunui imobil in cota de 1 /2 , constructii si teran . Coproprietarul vrea sa construiasca un gard din placi de beton pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta a terenului comun SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt coproprietar tabular a unui imobil format din doua apartamente si teren in cota de 1/2 parte , de peste 10 ani . ... (vezi toată discuția)
Fals (al topografului) ContSters88252 ContSters88252 daca datele unui PLAN DE AMPLASAMENT SI DELIMITARE A IMOBILULUI intocmit de catre un topograf autorizat nu corespund adevarului , masuratorile ... (vezi toată discuția)