avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Sunt coproprietar a nunui imobil in cota ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Sunt coproprietar a nunui imobil in cota de 1 /2 ...

Buna ziua !
Sunt coproprietar a nunui imobil in cota de 1 /2 , constructii si teran . Coproprietarul vrea sa construiasca un gard din placi de beton pe terenul comun .
Are nevoie de acordul meu si de autorizatie de constructie ?

Va multumesc anticipat ptr. raspunsurile Dv.
Cel mai recent răspuns: SPavel , utilizator 10:16, 16 Martie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așaa, de-aci și până dincolo? Cam pe unde, mai exact, de vreme ce vă aflați în stare de coproprietate?
Nu poate până la sistarea prin partaj a stării de coproprietate.
Bjuna ziua !

In continuare la discutia deschisa .
Pe terenul comun sunt construite diferite cladiri anexe , fara autorizatie ( de acum 30-40 de ani si platesc impozit de cand sunt proprietar ) cand am cumparat 1/2 parte din imobil in contract scrie ca am cumparat 1/2 parte din imobil ( consider ca 1/2 parte si din anexe existente la acea data ) . Coproprietarul fiind un samsar imobiliar a cumparat apartamentul nr. 2 si 1/2 parte din suprafata totala , dupa o licitatie la executare silita , fara sa fie stipulat in documente si anexele respective . Asa cum am scris si mai sus , coproprietarul a inchis prin construirea gardului accesul meu la anexele gospodaresti , la intrarea principala in clusiv accesul la ridicarea corespondentei . Am sesizat prin apel telefonic polita nationala care ma indrumet spre polotia locala . Am fost personal la politia local care a spus ca nu este competenta lor .
Ce am de facut cui sa ma adresez ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietarul nu este de acord sa intabulez realitatea din teren ... SPavel SPavel Coproprietarul nu este de acord sa intabulez realitatea din teren ! Sunt proprietar unui imobil in cota de 1/2 parte { format din 2 apartamente , teren si ... (vezi toată discuția)
Constructie in coproprietate ovibodea ovibodea Buna ziua, Sunt un membru nou al acestui forum, cu prea putin timp la dispozitie. Daca o problema asemanatoare a mai fost ridicata poate ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta a terenului comun SPavel SPavel Buna ziua ! Sunt coproprietar tabular a unui imobil format din doua apartamente si teren in cota de 1/2 parte , de peste 10 ani . ... (vezi toată discuția)