avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curtea de Apel Bucuresti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curtea de Apel Bucuresti

Va scriu deoarece recent am castigat un proces civil la Tribunalul Bucuresti (suma peste 500 mii lei) bazat pe nerespectarea unui contract de prestari servicii. Partea adversa a facut apel si eram curios din experienta dvs. care este procentul sentintelor schimbate radical de Curtea de Apel impotriva celor date de Tribunalul Bucuresti .
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2022
vasilemb, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce sa inteleg din hotararea data de curtea de apel? muraruelena muraruelena - litigiu de munca. La Fond, angajatul a castigat in parte procesul impotriva angajatorului. Tribunalul a admis ,în parte, contestaţia . Modifică ... (vezi toată discuția)
Recurs negrila negrila Buna ziua, Am avut proces cu administratia finantelor publice la Judecatoria Orsova. Nu mi-a convenit sentinta asa ca am facut recurs. acum mi-a venit citatie ... (vezi toată discuția)
Legalitatea constituirii completului marin.nicodim marin.nicodim Este legal ca o solicitare de daune pentru intarziere pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile- contencios administrativ ... (vezi toată discuția)