avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere pe teren

Reziliere contract inchiriere pe teren
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:34, 8 Mai 2022
Insuficiente date pentru analiza si eventual raspuns la speta
Legal,rezilierea se poate face functie de clauzele contractual asumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere iscru_lodica iscru_lodica Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere oana_alexandra oana_alexandra Salutare!!!! Ma confrunt cu urmatoarea situatie :In anul 1994 am cumparat 600 mp teren ,iar in contractul de vanzare cumparare s-a specificat faptul ca din ... (vezi toată discuția)