avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, in cazul in care eu in ultimele 12 luni am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, in cazul in care eu in ultimele 12 luni am lucrat ...

Buna ziua, in cazul in care eu in ultimele 12 luni am lucrat continuu fie ca exacutand lucrari(2 luni) fie ca angajat la diferite firme acum fiind angajat la o firma din 10 ianuarie, in prezent avand medical, exista posibilitatea sa nu ma incadrez la plata concediului medical deoarece nu am lucrat la aceasi firma mai mult de 6 luni desi contibutiile la stat au fost platite cu intreruperi de cateva zile cumulate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 9 Mai 2022
Cele 6 luni pot fi cumulate de la mai multi angajatori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Serbanopt Serbanopt Bună ziua! Dacă am luat concediu medical pe 3,4,5 ianuarie, anul 2018, iar acum am aflat ca trebuie sa ai minim 6 luni la angajatorul actual, eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal Aiesec10 Aiesec10 Bună ziua! As dori sa stiu daca beneficiez si eu de concediu postnatal. Mi s-a zis la serviciu ca nu imi poate fi platit deoarece nu am 6 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Cum se poate beneficia de somaj mira1 mira1 Am o mare problema.Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva. Lucrez la o firma cu 10 angajati iar de curand 3 colegi au fost dati afara si mai urmeaza sa ... (vezi toată discuția)