avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Bună ziua! Dacă am luat concediu medical pe 3,4,5 ianuarie, anul 2018, iar acum am aflat ca trebuie sa ai minim 6 luni la angajatorul actual, eu sunt din septembrie, adică cca. 4 luni și înainte nu am lucrat în tara ca să aduc adeverință de la locul de munca precedent, mai beneficiez de concediul medical sau o sa primesc CFS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 23 Ianuarie 2018
Nu este adevarat , cele 6 luni se raporteaza la ultimele 12 luni anterioare lunii in care ati luat concediu medical.

Altfel spus, cele 6 luni se pot cumula de la mai multi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiere concediu medical MikZ MikZ Buna ziua! Sunt angajata de 5 luni la acest nou loc de munca si medicul de familie mi-a spus ca nu imi da concediu medical deoarece n-am cotizatia de 6 luni ( ... (vezi toată discuția)
Concediu medical MariaMary89 MariaMary89 Cine se pricepe la concediu medical? Am o intrebare. Am lucrat din ianuarie 2019 pana in iulie 2019 la o firma, pe urma am facut pauza si m-am reangajat din ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcină și lauzie Svelana Svelana Bună ziua. Am o nelămurire, am fost angajată pe 22 ianuarie 2018 și am ieșit în concediu pe 3 iulie, beneficiez de concediu medical de sarcină și ... (vezi toată discuția)