avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot sa imi pun nici o imagine in avatar
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot sa imi pun nici o imagine in avatar

Buna seara ! Cum pot sa imi pun o imagine in avatar??Indicatiile sunt sa trag de colturile imaginii, dar nu functioneaza asa! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 22:50, 15 Ianuarie 2010
dupa ce trageti de colturi mai e un mic buton pe care scrie trimite...
ctynn a scris:

dupa ce trageti de colturi mai e un mic buton pe care scrie trimite...

Subscriu la cele de mai sus,adaugand faptul ca veti avea putin de asteptat pana cand avatarul dvs va fi aprobat.:)Veti primi si un e-mail in acest sens.
O seara buna!
Va multumesc pt. raspunsuri ,dar asa fac si nu se intampla nimic ,pot sa trag de colturi....
mai este un buton pe care scrie "trimite" click stanga pe el, e ceva mai jos fata de poza:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Avertizare?! tomasso tomasso Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles ... (vezi toată discuția)
Avatar ContSters4579 ContSters4579 ...de o saptamina astept aprobare pentru avatar...ma vad nevoit sa va actionez in contencios...X-(... (vezi toată discuția)