avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate anula un contract de arenda semnat de o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate anula un contract de arenda semnat de o persoana ...

Cum se poate anula un contract de arenda semnat de o persoana care are doar calitatea de mostenitor asupra terenului arendat,dar nu sa facut succesiunea?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:37, 11 Mai 2022
Numai prin instanță.
si cat ar dura si ce costuri implica?
Multumesc
Durata procesului depinde de administrarea probatoriului în cauză. Ar dura undeva între 6 luni și un an la instanța de fond. Dacă se face apel se mai daugă câteva luni. Nu este o regulă. Sunt mai mulți factori care influențează durata unui proces. Costurile sunt reprezentate de taxa judiciară de timbru (calculată în funcție de valoarea contractului) și onorariul avocatului, care se negociază direct cu clientul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri si durata actiune judecatoreasca clucer clucer Buna ziua, As dori sa stiu care sunt costurile pentru initierea unei actiuni judecatoresti prin care dorim anularea unui antecontract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, mostenire cont123456 cont123456 Buna ziua, In urma mortii tatalui meu a ramas o proprietare unde avea cota parte 1/2 cu fratele sau, unde si locuieste in momentul de fata. Proprietatea nu ... (vezi toată discuția)
Proces succesiune maria dinca maria dinca Buna seara. As dori sa stiu care procedura in cazul in care am cumparat drepturile succesorale la 2 din cei 4 mostenitori(succesiunea este deschisa dar ... (vezi toată discuția)