avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, As dori sa aflu daca amenzile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, As dori sa aflu daca amenzile contraventionale pentru ...

Buna seara,
As dori sa aflu daca amenzile contraventionale pentru completarea sau necompletarea PLF au fost anulate si banii achitati se pot recupera?
Am depus dosarul la Judecatoria sectorului 2, pentru anularea amenzii,amenda pe care am platit-o deja,si am primit citatie pentru prezentare in instanta. Cei de la DSP sector 2 au venit in intampinare cu argumente pe temei legal,cerand nulitatea cererii mele pt.anularea amenzii,motivand ca nu a fost inregistrat in baza lor de date acest formular,chiar daca acesta a fost completat.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:04, 12 Mai 2022
Buna ziua, da, se anuleaza in practica aceste procese-verbale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)
formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)
Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)