avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager transport marfa angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager transport marfa angajare

Manager de transport marfa
Buna ziua, ma intereseaza acest subiect. Pot fi angajata cu contract de munca in aceeasi functie la 4 firme diferite? Nu e clara metodologia. Am posibilitatea sa ma angajez cu 2 ore la 2 firme, dar cei de la ARR imi cer cazierul in original. Credeti ca imi va elibara cineva 2 caziere? De asemenea va trebui sa fac 2 fise meficale pe firme diferite. In accelasi timp. E cam ciudat
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
loredana291, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Managerul de transport marfa drept de angajare la 4 firme? loredana291 loredana291 Buna ziua, sunt manager de transport marfa cu PFA. Intrebarea mea este daca pot lucra la 4 firme cu functia de Manager de transport. Am inteles ca e cam ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)