avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna \'\'pronunţarea hotărârii se va face ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ...

Ce inseamna ''pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei''?
Cel mai recent răspuns: Stoica george73 , utilizator 16:14, 2 Mai 2025
Și dacă este o hotărâre care rămâne definitivă de la pronunțare fara respectarea art.123 și cu întârzieri de multe luni sau mulți ani ,iar termenul de atac curge de la această dată ?? Ce faci? Suni că n fiecare zi și te uiți pe portalul instanțelor timp de multe luni sau ani??! Nu mai pleci în concediu sau undeva unde este posibil sa nu ai rețea??!! Ne mai miram de ce dreaku avem o ,,justiție" de rahat!?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Veti putea lua cunostinta de solutia pronuntata in cauza de la arhiva instantei sau de pe portalul instantei, unde va fi postata prin grija grefierului de sedinta.

Motivarea hotararii o veti primi prin posta la adresa de domiciliu dupa minim 30 de zile de la pronuntare. De la acest moment curge si termenul pentru exercitarea unei eventuale cai de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intelege prin... carmen14 carmen14 Ce se intelege prin:\" punerea la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei.\" Trebuia sa primim vreo informare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua s-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, ... andreiandrei andreiandrei Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, insa sunt un pic confuz de cum este formulat ceea ce am citit pe portal ,,Cu drept de ... (vezi toată discuția)